vineri, 10 iulie 2009

Marian Lupu "seduce" femeile



Cu siguranta, noutatea acestei campanii o reprezinta pina mai ieri comunist, astazi marele democrat Marian Lupu.Desi se bate cu pumnul in piept ca s-a lasat de comunisti, este curios totusi faptul ca, in teritoriu, la intilnirile cu alegatorii comunistii fac agitatie pentru PD si PCRM. Iata de ce Lupu mi se pare nesincer, iar unicul lui scop este sa ajunga presedinte de tara, desi neaga acest lucru cu vehementa.

Si pentru ca moldoveanul nostru voteaza nu cu mintea (adica rational, analizind mesajul si platforma electorala a partidelor), ci cu inima (cu emotiile si simpatiile fata de anumiti lideri politici) acestia ii cuceresc fie prin vorba, fie prin aspect, fie prin alte trucuri "electorale".

Imi povesteste o prietena ca Lupu alege sa se intilneasca mai des cu colective de femei, sa seduca astfel potentialele alegatoare. Recent, Lupu a avut o intilnire la una din fabricile de textile din Chisinau. Politicianul s-a intretinut cu cusatoresele tocmai doua ore, povestidu-le "dulce" cum se face politica in Moldova. Ba un compliment, ba un "Sarut mina" si femeile sunt gata sa-l voteze pe Lupu "la pachet".

Fiind profund flatate, cusatoresele au uitat sa-l intrebe pe Lupu de ce pe 7 aprilie privea din biroul sau cum sunt devastate cladirile statului fara sa reactioneze in vreun fel, fara sa intervina ca doar era a doua persoana in stat. De ce a tacut cind sute de tineri au fost batuti de politie?! De ce a ascuns ca alegerile au fost fraudate de comunisti?!

Aaaa, pentru ca atunci era comunist, dar acum, iata, s-a nascut marele democrat in sufletul lui...Ginditi-va bine cit de sincer este in aceasta campanie LUPU.

3 comentarii:

sergiu spunea...

Sint de acord! Lupu face parte din tactica comunistilor. Din pacate nu toti isi dau seam de aceasta. UNIMEDIA publica materiale despre 7 Aprilie, iar paralel face publicitate electorala pentru Lupu...
Imi este teama ca moldovenii nici macar cu inima nu voteaza, dar cu altceva...

Eleonora Lisnic spunea...

:) Înseamnă că el crede despre sine că este foarte frumos şi seducător? :( Ca să vezi ce gânduri pot să treacă prin capul unui politician!

Eleonora Lisnic spunea...

Elena, vreau să adaug ceva:
Am văzut interviul cu Lupu de pe site-ul PDM. Titlul este tare amuzant:
“Marian Lupu: „Sunt liber. Nu mai datorez nimănui nimic”

Cred că a zis “sunt libăr!” acest “nou preşedinte al PDM”.
Foarte interesant cum Gabriel Stati, ex-ginerele lui Dumitru Diacov şi tatăl nepoţilor acestuia, a fost eliberat din arest în paralel cu migrarea lui Lupu în fruntea partidului lui Diacov.
Mai trebuie reamintit că din gura lui M. Lupu a ieşit în premieră învinuirea că Opoziţia a organizat “o lovitură de stat”. El a spus primul acest lucru în după-amiaza zilei de 7 aprilie, la întâlnirea cu liderii celor trei partide. După Lupu, învinuirea a răsunat şi din gura lui Voronin.
Ce era atunci cu Marian Lupu? Vorbea gura fără el? Nu-l ameninţa Voronin cu pistolul! A făcut-o “liber”, după cum spune el. Sau atunci mai “datora cuiva” ceva? Cum putem fi siguri că datoria a fost stinsă?!
Înseamnă că şi acum spune lucruri pe care nu le crede. Dacă a făcut-o o dată, înseamnă că o poate face “liber” în continuare.
Comuniştii şi-au construit această campanie electorală pe acuzaţia că Opoziţia (PL, PLDM şi AMN) ar fi recurs la „o tentativă de lovitură de stat la 7 aprilie, cu sprijinul României”.
Dacă Opoziţia va demonstra că afirmaţia comuniştilor este falsă şi că, de fapt, guvernarea a coordonat deturnarea demonstraţiilor paşnice în violenţe fără precedent, soldate cu devastarea şi incendierea sediilor Preşedinţiei şi Parlamentului, Partidul Comuniştilor va rămâne fără temă de campanie.
Anatol Şalaru, vicepreşedintele Partidului Liberal:
„Partidul Comuniştilor a dat foc Parlamentului şi Preşedinţiei şi, dacă nu-l oprea Partidul Liberal şi alte partide de opoziţie, dădea foc şi Guvernului!”

Şi ceva nostim:
În ziua de miercuri, 29 iulie, când în Republica Moldova se vor desfăşura alegeri parlamentare anticipate, este Ziua Imnului Naţional al României, “Deşteaptă-te, române!”
Diversiune în sânul comuniştilor: Voronin a fixat alegeri parlamentare anticipate chiar de Ziua Imnului “Deşteaptă-te, române!”