marți, 21 iulie 2009

Veaceslav Iordan - vedetă porno

Un nou scandal cu tentă sexuală la Chişinău. De această dată eroul principal pare a fi Veaceslav Iordan, fost primar interimar al capitalei, în prezent director al Agenţiei “Apele Moldovei”. Acesta este surprins de camera video în timpul unei partide de sex cu două tinere. Nu se ştie deocamdată unde au avut loc scenele fierbinţi, dar şi cine sunt fetele care l-au sedus pe Iordan. Imprimările video au fost aduse ieri la redacţia Jurnal TV.

Veaceslav Iordan are 43 de ani. În anul 2003 este ales consilier municipal de Chişinău pe listele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, apoi în aprilie 2006 este ales în funcţia de viceprimar al municipiului Chişinău. A fost primar general interimar al Chişinăului în perioada ianuarie – iunie 2007.

Într-un top al celor mai influenţi moldoveni din anul 2006, Veaceslav Iordan s-a situat pe locul 10. În anul 2005, pentru merite deosebite în muncă, Veceslav Iordan a fost decorat cu Ordinul Republicii.

La alegerile locale din 3 iunie 2007, Veaceslav Iordan a fost candidatul PCRM la funcţia de primar al capitalei, obţinând doar 27,62% din voturi. În turul doi de scrutin din 17 iunie 2007, a obţinut doar 38,83% din voturi şi a pierdut alegerile.

La 1 august 2007, Guvernul moldovean l-a numit pe Veaceslav Iordan în funcţia de director general al Agenţiei "Apele Moldovei".

Iordan este căsătorit şi are doi copii.

"Performanţele" lui Iordan le puteţi urmări pe www.jurnal.md

Niciun comentariu: