luni, 27 iulie 2009

41 deputaţi din opoziţie fac apel către alegători să voteze pentru libertatea şi viitorul european al R.Moldova

Cei 41 deputaţi din opoziţie au venit astazi in fata poporului cu un ultim apel să voteze pentru libertatea şi viitorul european al R.Moldova. Evenimentul a avut loc in Scuarul Europei, din Gradina publica "Stefan cel Mare". Ideea a fost una interesantă şi originală.

În ultima zi de campanie electorală, cei 41 de deputaţi din opoziţie se adresează din nou cu un apel către cetăţeni, prin care îi îndeamnă să participe la alegerile parlamentare din 29 iulie 2009, să respingă hotărât frica, sărăcia şi dictatura, să voteze pentru libertate, democraţie şi viitorul european al Republicii Moldova!

„La scrutinul parlamentar din 29 iulie 2009 avem şansa să alegem între trecut şi viitor, între sărăcie şi bunăstare, între dictatură şi libertate. Avem şansa să înlăturăm de la putere pe cale democratică partidul comuniştilor şi să facem schimbarea de esenţă a R.Moldova. Actuala criză politică - „opera” incompetenţei guvernării comuniste - o putem depăşi doar împreună”, se arată în apelul opoziţiei.

„Au mai rămas două zile până la victorie. Numai opoziţia unită poate scoate R.Moldova din impas. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că odată la 4 ani au şansa prin votul lor, să schimbe ceva în R.Moldova. Îi îndemn pe toţi să meargă la vot, astfel încât R.Moldova să devină un stat al cetăţeanului”, a declarat în cadrul ultimei conferinţe din această campanie, liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

„Împreună am luptat împotriva unei maşinării diabolice a lui Voronin. Victoria de la 3 iunie nu a fost de ajuns, trebuie să depunem un ultim efort ca să aducem victoria clară pentru R.Moldova. Am avut până acum acţiuni comune, pentru că numai aşa putem reuşi”, a spus la rândul său, liderul PLDM, Vlad Filat.

„Faptul că am ieşit împreună demonstrează fidelitatea noastră pentru viitorul R.Moldova. Mă mândresc cu cei 41 de deputaţi care nu au participat la acţiunile de corupţie ale lui Voronin. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că la 29 iulie este ultima noastră şansă. Această campanie a fost cea mai scrută dar şi cea mai murdară de până acum”, a spus şi liderul AMN, Serafim Urechean.

A fost ultima conferinţă pe care o susţine opoziţia unită în această campanie electorală. La conferinţă au fost prezenţi jurnalişti, simpatizanţi ai celor trei partide dar şi... mulţi securişti.

Niciun comentariu: