luni, 13 iulie 2009

Vladimir Turcan şi infantilismul comunist

Am urmarit ieri dezbaterile electorale de la ProTV în care s-au duelat PCRM, PLDM şi PNL, adică Vladimir Turcan, Vlad Filat si Vitalia Pavlicenco (aceasta a anuntat ca PNL se retrage din cursa, mesajul ei fiind neinteresant deja pentru public).

Cum era si de asteptat, principalele discutii s-au axat pe evenimentele tragice din 7 aprilie. Si aici a inceput spectacolul. Vladimir Turcan a dat dovada de un infantilism "bolnavicios" intrerupindu-si aproape de fiecare data interlocutorul, adica pe Vlad Filat.

Dle Turcan, ati uitat de cei 7 ani de acasa?! Sau nu-i aveti?! N-ati avut nimic mai important sa declarati, decit sa intrebati moderatoarea "Da eu cite secunde mai am? De ce el (Filat) are mai multe minute decit mine, ca el a vorbit mai mult..."

De parca ar fi fost la gradinita si isi disputa jucariile. Asta in timp ce telespectatorii asteptau un adevar cit de mic de la Turcan in legatura cu protestele din 7 aprilie, maltratarile, torturile, omorurile care au avut loc dupa aceste evenimente. Dar s-au convins probabil ca nu vor afla niciodata adevarul din gura comunistilor. Acestia opereaza numai cu minciuni, dezinformari, acuzatii.

Dincolo de toate aceste constatari, dezbaterile au fost o confruntare directa intre putere si opozitie, de altfel,o confruntare interesanta. Si cred ca liderul PLDM, Vlad Filat a fost mult inainea comunistului Turcan.

Niciun comentariu: