marți, 6 octombrie 2009

De ce Dorin Chirtoaca este pacatos?

M-a surprins declaratia primarului capitalei Dorin Chirtoaca ca este pacatos. Nu m-a spurprins faptul ca este pcacatos, toti suntem pina la urma, dar m-a surprins ca a facut o astfel de declaratie intr-un context interesant: sfintirea bisericii din localitatea sa natala, Colonita, la ceremonie participand si IPS Vladimir.

Dorin Chirtoaca a declarat presei ca va veni mai des la biserica pentru ca este pacatos si ca trebuie sa bata matanii. Oare ce l-o fi determinat pe primar sa spuna asemenea lucruri?

Si totusi care sunt pacatele primarului?

Cine stie sau intuieste, le astept la comentarii :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred că Dorin Chirtoacă măcar a realizat ce a rostit, un om care recunoaşte că este păcătos, nu rîde cu gura pînă la urechi. Nu ştiu de alte păcate dar faptul că nu prea se ţine de cuvînt este un neajuns destul de pronunţat al personalităţii sale care poate fi categorisit ca păcat.

Unknown spunea...

p-u panourile publicitare indecente,raspandirea paganizmului prin sarbatoarea dragobetelor,si p-u ca inca nu sa pocait.

Anonim spunea...

Ei, o fi făcut el ceva, că-i tânăr...:))

Anonim spunea...

intreaba-l la urmatorul interviu, daca tot a inceput sa se spovedeasca in public...
dar declaratia e decontextualizata pt ca nu se aude intrebarea reporterului.
poti sa spui sincer ca esti pacatos si razand "cu gura pana la urechi", asta daca vrei sa o spui fara sa pari ca dai prea multa importanta afirmatiei, bagatelizand-o putin. dar nu inseamna ca nu esti sincer, doar n-avea sa-si toarne cenusa in cap. oricum, mi se pare ca se cam alinta
da' chestia cu panourile si raspandirea paganizmului - hahahhahahhha. chestia cu nerespectarea cuvantului dat, despre ce e vorba?

Sandu Grecu spunea...

Pacatos pentru ca nu face ce crede ca e bine, dar ce i se spune ca ar fi bine. Pentru ca a mintit spunand ca poate face niste lucruri pe care nu este in stare sa le faca. Pentru ca si-a vandut demnitatea pentru o viata mai buna doar pentru el.

Asta e ceea ce mi-a venit pe moment. Nu il cunosc personal pe Chirtoaca si nici nu sunt partizan al vreunui partid politic. Politicienii moldoveni sunt toti ca unul dati dracului