miercuri, 14 octombrie 2009

Multă lume bună la recepţia Primarului Chirtoacă

Receptia data aseara data de priamrul capitalei, Dorin Chirtoaca, cu ocazia Hramului Chisinaului a fost umbrita de explozia produsa in chiar "mijlocul" concertului organizat cu acest prilej. In momentul exploziei, pe scena din Chisinau evolua interpretul roman, Stefan Banica Jr.
Nu se stie deocamdata cine sta in spatele acestei deflagratii, insa situatia putea fi foarte grava daca grenada era aruncata in multime...

Primarul de Chisinau mi s-a parut ieri destul de degajat pe parcursul intregii zile. La receptie a fost o gazda destul de amabila si a reusit sa faca fotografii cu aproape fiecare invitat. (Cum fac rost de poze, le pun si aici).

Receptia a adunat peste 400 de invitati: functionari de la Primarie, ministri cum ar fi Alexandru Tanase, Leonid Bujor, conislieri municipali, jurnalisti, însă nici un comunist.

Nelipsit a fost presedintele interimar al tarii, Mihai Ghimpu, unchiul primarului, care a venit la receptie alaturi de sotie. Pe hol, i-a salutat pe jurnalisti, prezentind-o cu aceasta ocazie si pe prima doamna.

La receptie a fost si premierul, Vlad Filat, care insa nu s-a retinut prea mult timp, el preferind sa-si petreaca seara in familie.

Evenimentul a avut loc la Leogrand, unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Chisinau si a costat, potrivit unor surse neoficiale, peste 20 de mii de euro.

Niciun comentariu: