luni, 3 mai 2010

"Numa* boul nu-si schimba parerea"

I-am urmarit pe cei patru lideri ai AIE in cadrul unei emisiuni televizate. Un spectacol cum nu am mai vazut de multa vreme. Au devenit atat de aroganti acesti bravi lideri: Ghimpu - hazliu, Lupu - impaciuitor, Filat - arogant, Urechean - rautacios. Si li se pare ca sunt cei mai importanti pe Planeta Moldova, asa incat si in cadrul emisiunilor se vor stapani atotstiutori.

Tare au mai devenit smecheri cei patru. Separat fac declaratii, dar cand sunt impreuna in fata alegatorului o fac pe mortul in popusoi si neaga tot ce au spus anterior, in plus mai acuza jurnalistii ca nu au inteles corect si au scos frazele din context. A recunoscut si Urechean ca isi mai schimba din cand in cand parerea si in context a spus: "Numai boul nu-si schimba parerea", la care Lupu propune: "sa trcem de la zoologie la lucruri serioase" :)) Asta asteapta oamenii de la ei, de la politicieni, de la cei care stau in fruntea tarii?!

S-au obisnuit liderii politici sa-i domine pe jurnalisti, sa-i tina in buzunarul lor. Dar, domnilor, jurnalistii vin la sedintele AIE sa stabileasca agenda de discutii?! Sa dirijeze discutiile?! Cica nu trebuie sa-i suparam pe politicieni ca data viitoare nu mai vin la emisiuni. Si lasa sa nu vina... cine va avea de pierdut ei sau noi, jurnalistii? Ma tem ca din toate acestea sa aiba de castigat al treilea...

4 comentarii:

Anonim spunea...

și eu care credeam că am probleme cu româna... halal de așa exprimare dna ”jurnalistă”... cât îi privește pe cei patru... nu cred că ați fost rugată de către ei să scriți acest ”articol”, așa că totuși dvs aveți nevoie de ei... o zi bună și cât mai multe articole (totuși... e de dorit să fie și de calitate :) )

Anonim spunea...

Bravo Lenuta,
Buna analiza. Chiar nu-si dau seam cat sunt de ridicoli? Or ne iau de prosti?
Din pacate asta e "clasa politica".
Suntem pusi sa alegem intre AIE si Voronin?

Unknown spunea...

cine citeste ecest articol, ar putea fi indus in eroare crezand ca aceasta jurnalista este f curajoasa, si da dovada de spirit civic. nimic mai fals. as intreba-o eu pe ,,curajoasa'' jurnalista, cat de creitica era atitudinea sa, pe timpul guvernarii anterioare? faptul ca acum poate critica fara teama conducerea tarii, nu este oare un merit al celor pe care acum ii critica(pe buna dreptate dealtfel)?

Anonim spunea...

Succinta, dar buna analiza. In special dl Ghimpu a intrat pe bune in rolul de sef de stat... nemeritat, apropos. Si e urat ca nu au curajul sa recunoasca existenta disensiunilor. E si normal sa aiba disensiuni, pentru ca sunt oameni vii si foarte diferiti. Mai in scurt, parca ar fi niste mirese...