vineri, 28 mai 2010

Cearta dupa cearta, esec dupa esec!

Dupa ce doua componente ale Aliantei pentru Integrare Europeana si-au expus in public pozitiile vis-à-vis de depasirea crizei politice din tara, asistam astazi si la schimb de replici intre liderii Aliantei de guvernamant. Ieri, liderul PD, Marian Lupu l-a criticat pe liderul PLDM Vlad Filat ca nu s-a consultat cu membrii Aliantei atunci cand a venit cu propuneri de organizare a alegerilor parlamentare si prezidentiale in acelasi timp.

Lupu s-a aratat deranjat si de tonul imperativ al declaratiei PLDM. Astazi, Vlad Filat il da replica lui Marian Lupu si spune ca declarația PLDM este un punct de vedere asa cum "l-a facut public si Partidul Democrat. De asemenea şi Partidul Liberal si-a exprimat de mai multe ori pozitia cu privire la acest subiect", a mai precizat premierul.

Si preşedintele interimar, Mihai Ghimpu, e deranjat de faptul ca unele componente ale Aliantei pentru Integrare Europeana s-au grabit sa-si anunte punctul lor de vedere vis-a-vis de modificarea articolului 78 din Constitutie şi perioada cand urmeaza sa aiba loc alegerile anticipate.

Ce sa intelegem din toate aceste declaratii?

Ca partenerii de alianta se cearta, asa cum a remarcat analistul politic, Vlad Lupan.

Iar cand doi-trei se cearta, oare cine castiga? Cu siguranta, nu AMN.

2 comentarii:

Anatol spunea...

Stimata Elena,

In noaptea de pe Sambata (29 mai 2010) pe Duminica (30 mai 2010) am vizionat o emisiune moderata de Dumneavoastra. Talkshow-ul era despre comisia de condamnare a comunismului. As vrea sa-l mai aud pe Valeriu Matei cum ii inchide gura unui comunist (printre invitati). Nu gasesc aceasta emisiune pe site la JurnalTV. Puteti sa ma ajutati? Poate este pe Youtube, poate va aparea mai tarziu.

Astept raspuns,
Anatol

Elena Robu-Popa spunea...

din pacate, nu este pe site. asteptam, poate va aparea.