luni, 24 mai 2010

"Fișca" lui Mihai Ghimpu!

Mihai Ghimpu, presedintele tarii, chiar daca este interimar, nu conteneste sa ne uimeasca. De aceasta data, prin numirea fostului director al Spitalului de Psihiatrie Costiujeni din Chisinau in functia de consilier prezidential pe probleme sociale (si mentale, as adauga eu).

Iata ce se spune in decretul prezidential: "Preşedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu a semnat decretul privind numirea lui Constantin Ţurcan în funcţia de consilier al Preşedintelui Republicii Moldova în problemele dezvoltării sociale.
Serviciul de presă al Preşedintelui Republicii Moldova"

Scurt pe doi acest comunicat al Presedintiei. Si totusi atata moara la apa s-a turnat comunistilor. In context, imi amintesc de declaratiile pe care le facea in repetate randuri liderul PCRM, Vladimir Voronin, legate de operatiile la cap pe care chipurile le are Ghimpu :))

Fara suparare, dar comunistii ar spune ca acum presedintele interimar isi aduce medicul la Presedintie ca sa-l mai consulte din cand in cand in probleme socio-mentale :))

Care va fi urmatoarea fisca a lui Ghimpu?! Sau mai uimeste pe cineva comportamentul lui Ghimpu (mai ales dupa ce a ghicit, in fata miilor de telespectatori, in ce ghiveci este pamant romanesc)?!

Niciun comentariu: