joi, 29 ianuarie 2009

Îl distrug comunistii pe Tarlev ?!

De cind a fost demis din functia de presedinte al Asociatiei Nationale a Producatorilor si de cind Ministerul Justitiei a refuzat sa-l inregistreze repetat in calitate de presedinte al Uniunii Centriste, Vasile Tarlev nu mai apare in fata presei.

Exista cel putin citeva presupuneri de ce fostul premier trimite delegati la conferinte de presa, care sa vorbeasca din numele lui. Sau ii este frica de ce va urma sau nu vrea sa se confrunte direct cu presedintele Voronin, prin intermediul presei sau nu stie cum sa raspunda la intrebarile jurnalistilor, fiind obisnuit 7 ani, cit a fost premier, sa dea doar indicatii si sa citeasca discursuri. Nu exclud ca ar exista si alte motive...

Cel mai interesant este ca, desi Ministerul Justitiei a refuzat sa-l inregistreze in calitate de presedinte al UCM, Vasile Tarlev oricum ramane liderul formatiunii si primul pe lista electorala. Se pare insa ca acum UCM nu are oficial un presedinte. Nici macar liderii partidului nu stiu asta (au recunoscut-o intr-o conferinta de presa). Asta pentru ca Ministerul Justitiei nu le-a expediat un mesaj clar in acest sens.

Totusi exista voci care presupun ca Vasile Tarlev ar putea participa la alegerile din 5 aprilie pe listele PCRM, iar tot ce se intimpla acum nu este decit un spectacol bine regizat.

Dar vorba veche, utilizata frecvent de Tarlev, "Vom trai si vom vedea"...

Niciun comentariu: