miercuri, 17 decembrie 2008

O, brad frumos!

Am impresia ca primarul capitalei asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna pentru a mai acumula capital politic si incredere de la tinerii naivi si indecisi. Epopeea bradului buclucas a facut inconjorul tuturor televiziunilor mioritice de la noi.

Primarul Chirtoaca stie foarte bine cum sa joace pe victima in fata presei, stie ce sa spuna pentru a provoca scandal, dar si mila celor care il privesc cit de neputincios “lupta” cu politia.

Nu cred ca daca n-ar fi fost nici un jurnalist, primarul liberal isi lauda atit de bine marfa. Asa insa a repetat de citeva ori ca bradul procurat de municipalitate e frumos-frumos, argintiu ca si anul trecut.

Totusi, dupa mine, primarul a fost umilit si de aceasta data de politie si nici macar nu incerca sa ascunda acest lucru. Iar furatul cheilor a fost chiar una stupida, aproape ca la gradinita. Eu iti fur jucariile pentru ca tu mi le-ai furat pe ale mele. Nu cred ca acesta ar trebui sa fie nivelul unui primar tinar, cu viziuni europene.

Concluzia trista este ca ne pomenim si in acest an dezbinati de braduri: unul comunist si altul liberal. Oare la anul, daca se schimba configuratia in Parlament, vom avea mai multi brazi liberali?!

2 comentarii:

Femeia Verde spunea...

Oricum din povestea bradului, ca si anul trecut, de fapt, avem 2 castigatori. Primul ar fi cel de care ni se face mila, si tocmai aceasta mila a oamenilor il pune in centrul atentiei. al doilea castigator ar fi cei care pina la urma isi aranjeaza bradul in fata Guvernului, cum au facut-o de fiecare data.

Anonim spunea...

Si ce crezi tu, Elena, ca ar fi trebuit sa faca primarul?
Ar fi putut sta cu mainile in san?
Cred ca e evident ca a reactionat firesc, iar lucrurile au decurs de la sine, fara a avea neaparat intentia de a face vreun show pentru "tinerii naivi".