marți, 16 decembrie 2008

O “Fabrica de staruri” in ajun de alegeri

Observ ca subiectul numarul unu de discutii din ultimul timp se invirte in jurul unui pseudo show cu denumire simbolica “Fabrica de staruri”.

Am prins si eu citeva secvente din prima editie a “Fabricii”, duminica seara. Impresiile nu au fost dintre cele mai frumoase. Emisiunea nu se deosebeste cu nimic, dar absolut cu nimic, de alte productii media autohtone. Nu a fost deloc un show de exceptie, ci mai degraba o imitare nereusita…

De ce? Pentru ca nu avem oameni profesionisti, cu exceptia a doua-trei nume. Este un punct de vedere personal pe care mi-l asum.

Iar concurentii…?! Ce sa asteptam de la un popor care nu prea are identitate, limba si cultura… Unii dintre ei vorbesc atat de infect limba romana, crezind ca vor impresiona prin prezentari care abunda in cuvinte gen “dragoste”, “stele de pe cer” sau “te iubesc”.

Sper ca aceasta situatie sa fie reparata de frumoasa prezentatoare din Romania, Andreea Raicu.

De altfel, cred ca acest show a fost lansat in preajma alegerilor parlamentare, tocmai pentru a sustrage atentia de la cele mai importante evenimente care au si vor avea loc in societate.

Sper tare mult ca, dusi de valul “starurilor”, viitorii deputati sa nu transforme Parlamentului intr-o mare Fabrica de Staruri !!!

Niciun comentariu: