miercuri, 2 iunie 2010

Urechean se pregateste sa revina la Primarie

Cel putin asa inteleg eu din declaratiile pe care le face liderul AMN, Serafim Urechean, la Prime. Intrebat despre orasul Chisinau, Urechean nu a ezitat sa spuna ce ar fi vrut sa faca el daca mai avea doi-trei ani la primarie si ca daca ar fi avut acesti ani, Chisinaul ar fi primit si alte premii si distinctii din partea structurilor europene.

A vorbit despre extinderea liniilor de troleibuz care sa uneasca sectoarele Ciocana cu Botanica, bulevardul Mircea cel Batran cu strada Studentilor.

Desi nu a spus cu voce tare, a lasat sa se inteleaga ca actualul primar Dorin Chirtoaca nu a facut multe pentru Chisinau.

Cate sanse are Serafim Urechean sa revina la primarie? Ar putea oare sa-l devanseze pe Dorin Chirtoaca la un eventual tur doi al alegerilor locale generale care se vor desfasura in 2011? Vorba veche, vom trai si vom vedea...

Cu siguranta Primaria Chisinaului este o solutie mai buna pentru Serafim Urechean, judecand dupa faptul ca in viitorul Legislativ AMN nu are sanse sa acceada (cel putin asa arata sondajele).

2 comentarii:

Anonim spunea...

doamne fereste!!! de bine ce a condus urecheanu a ajuns orasul in situatia in care orice picatura revarsa paharul. cu aportul comunistilor, de acord, dar marea opera e a lui urecheanu.
dar la mintea oamenilor de la noi te poti astepta de la orice, desi ma cam indoiesc c-o sa ajunga urecheanu in turul doi. ofensiva (cam jegoasa) pldm-ului din ultimul timp arata clar interesul pt chisinau.

Anonim spunea...

A promis ca acolo poate spala mai multi bani din bugetul municipal. Da are nevoie Chisinaul strazi bune. Dar problemele municipiului sunt mult mai mari in alte domenii