miercuri, 9 iunie 2010

Chirtoaca - comisarul Cattani

Daca va mai amintiti binecunoscutul serial "Caracatita", un film care tinea lipite de televizor toate mamele si bunicile ingrijorate pentru soarta dragutului comisar Cattani, pai atunci sa stiti ca avem un astfel de comisar la Chisinau. Si e nimeni altul decat primarul capitalei, Dorin Chirtoaca. A spus-o chiar el, intrebat cu cine seamna (cu Harry Potter, Don Quijote... lista poate continua).

Asemenea serialului care il infatisa pe comisarul Cattani, astazi urmarim marele serial care se cheama "Primarul in actiune". Primarul scoate bariera din preajma casei lui Olejka, primarul face publice imagini dinb noaptea de 7 aprilie, primarul verifica ce averi au functionarii publici, primarul investigheaza in ce conditii s-au oferit terenuri in Chisinau si cui anume... si iarasi lista poate continua.

Iar aceste actiuni de "comisar" surprinzator s-au intetit tocmai in momentul cand primarul a ajuns la finalul mandatului (trei ani au trecut, mai ramane unul). Chirtoaca spune sus si tare ca nu face populism si nici campanie electorala. Sa-l credem pe cuvant?

Niciun comentariu: