luni, 5 aprilie 2010

Un an de la 5 aprilie 2009

Discutii despre falsificarea alegerilor din 5 aprilie 2009 sunt actuale si azi, la un an de la scrutin. Raman totusi cateva intrebari esentiale la care asa si nu s-au dat niste raspunsuri, asa cum nu se stie inca la indicatia cui au fost devastate cladirile Presedintiei si Parlamentului.

Asadar, daca sunt probe ca scrutinul din 5 aprilie a fost falsificat de ce dupa preluarea puterii liderii AIE nu au mers pana la capat si sa demonstreze fraudele in instanta de judecata? De ce organismele internationale au inchis ochii si au recunoscut alegerile ca fiind libere si corecte? De ce fostul ministru al Tehnologiilor Informationale, Vladimir Molojen continua sa fie sef la Intreprinderea de Stat "Registru"? De ce nu se vorbeste si despre fraudele din 29 iulie 2009, la alegerile anticipate?

Nimeni asa si nu poate spune cu cate procente au fost falsificate alegerile. Si ma intreb de ce nu s-a mers pe ideea ca fostele autoritati comuniste sa fie condamnate pentru ca au falsificat alegerile? Ar fi fost un plus de recunostinta pentru tinerii care au iesit in PMAN pe 7 aprilie, revoltati tocmai pentru ca votul lor le-a fost furat.

2 comentarii:

Sergiu spunea...

Bune intrebari... chiar a-si dori sa vad acele dovezi clare, si nu pentru ca nu a-si crede ca nu au fost fraudate, dar pentru ca persoanele vinovate sa raspunda si pentru ca sa fie spus clar cum si de cine au fost fraudate.

Da, si Moldojen sau cum ii mai spune de la TI chiar trebuia demis... demult!!!

revolutie spunea...

daca stie cineva informatii adevarate despre evenimentele de la 7 aprilie 2009 din Moldova, scrieti aici http://7aprilie.info