joi, 8 aprilie 2010

Ce am sarbatorit ieri in PMAN?

Primaria capitalei a organizat ieri un concert in Piata Marii Adunari Nationale cu participarea celor de la Zdob si Zdub, Gandul Matei, Catarsis... Ma intreb, ce am sarbatorit ieri? Trebuia organizat un concert, daca in PMAN politistii au omorat cel putin un tanar?

Cred ca depuneri de flori, aprinderea lumanarilor in memoria victimelor protestelor violente din 7 aprilie si un minut de reculegere pentru toti tinerii care au redat tarii Libertatea erau actiuni mai mult decat suficiente.

In plus, putini tineri au iesit ieri in centrul capitalei ca sa comemoreze acel nebun 7 aprilie. Am vazut la mitingul din scuarul Parlamentului multi politicieni din cadrul PL, PLDM, AMN si mai putin PD (doar Valentina Buliga, ministra Muncii. Unde erau Dumitru Diacov, Marian Lupu?)

Si abia la anul, pe 7 aprilie, in fata Parlamentului va fi inaltat Monumentul Libertatii. Nu se va vedea ca statuia Libertatii din SUA, dar vom avea si noi intruchipata libertatea pentru care au luptat tinerii la 7 aprilie 2009.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asa este Elena.
Dupa mine a fost un show electoral. Daca erau sinceri, o faceau modest si cu demnitate. Pe langa lumanari si flori, O sonata a lui Shopin interpretata la violoncel ar fi sublim.

Anonim spunea...

Draga Elena Robu. Am observat ca s-a adaugat si numele -Popa. Daca e a sotului, Felicitari si o casa de piatra!
Pentru un jurnalist si o persoana publica cum sunteti Nu se recomanda sa schimbati numele de fata.
Lumea va cunoaste ca E.Robu si cu acest nume trebuie sa semnati in public.
Multumesc