marți, 9 iunie 2009

O campanie electorala dura, dar decisiva

Cred ca ne asteapta poate cea mai dura si grea campanie electorala, pentru ca aceasta ar putea fi decisiva pentru destinul Republicii Moldova.

Dupa evenimente post-electorale care nu s-au mai intilnit in tara noastra, dupa ce opozitia a fost hartuita, intimidata si santajata, dupa multasteptata victorie impotriva comunistilor, iata ca suntem in fata unor alegeri anticipate.

Liderii politici sunt la capatul puterilor, dar ii incurajeaza gindul ca au o misiune nobila de realizat, cea de aduce normalitatea si valorile democratice in Republica Moldova. Deci, lupta sau chiar razboiul care se da in continuare este intre Bine si Rau.

Vad ca "bravii" comunisti s-au pregatit deja de marea batalie cu un film de spalat creierii alegatorilor, un film care demonstraza trucrurile de manipulare si dezinformare la care recurg comunistii, doar ca sa se mentina la putere, pentru a putea "mulge" si in continuare tara asta.

Am vazut si eu "Atacul asupra Moldovei" ... si parca am avut senzatia ca evenimentele din 7 aprilie s-au derulat dupa ce a fost scris scenariul asa-zisului film. Totusi, partidele de opozitie care au fost vizate trebuie acum sa mearga din casa in casa, pentru a dezminti toate acuzatiile. Alta solutie ma tem ca nu exista. Si sper ca oamenii sa poata discerne adevarul!

Un comentariu:

Scrido spunea...

stii uneori sistemul devine acelasi, chiar daca e comunist, monarhie constitutionala sau republica democratica. In principiu oamenii au cam aceeasi nevoi si intotdeauna gasesc noi forme de abuz, coruptie, abandon social si alte "escapade" pentru viziunea lor egoista asupra vietii.