miercuri, 3 iunie 2009

Este oficial: in Republica Moldova vor fi organizate alegeri anticipate!

Opozitia are tot respectul cetatenilor!!!

Astazi cele trei partide parlamentare de opozitie au dat dovada de mult curaj, consecventa si mai ales de demnitate. Cel mai importat e ca PLDM, PL si AMN nu si-au tradat alegatorii, in pofida presiunilor enorme la care au fost supusi pe parcursul acestor doua luni de asa-zise negocieri.

Pentru toti cei care si-au pus mari sperante in opozitia parlamentara astazi este o zi istorica, una de satisfactie morala imensa!

Astazi opozitia a fost mai curajoasa ca oricind. La "consultarile" fractiunilor din opozitie cu presedintele Voronin, inainte de procedura de vot a sefului statului, deputatii liberal-democrati i-au spus verde in ochi ce cred ei si populatia despre Vladimir Voronin personal. Alexandru Tanase i-a si spus lui Voronin ca lumea nu-l mai vrea in nici o functie, nici cea de sef de stat, nici cea de presedinte al Parlamentului. Iar cel mai bine pentru populatie este sa renunte la aceste functii.
Vadit nervos si incruntat, Voronin nu prea a avut ce replica. S-a uitat doar la Tanase si i-a zis: "Da voi cind ati fost la guvernare...". E evident ca Voronin s-a incurcat de tot, a uitat cine si cind a fost la guvernare!

Alegerile anticipate urmeaza sa aiba loc cit mai curind, adica in vara. Cel putin asa sustine comunistul Vladimir Turcan. Asta e una din strategiile comunistilor, sa desfasoarele alegerile in vara, cind majoritatea alegatorilor se odihnesc la mare, la soare. Dar cred ca intr-o conjunctura istorica in care ne aflam acum, concediul, odihna mai pot astepta. Acum este important ca lupta inceputa sa fie dusa la bun sfirsit!

Niciun comentariu: