vineri, 21 ianuarie 2011

Dati-le voie lupilor romani peste Prut ...

Daca ar fi sa parafrazez un vechi cantec, as spune asa:

Dati-le voie lupilor romani peste Prut
Sunt asteptati de oile basarabene

E mai mult de plans, decat de ras aceasta situatie, aceste discutii, aceste contradictii in jurul lupilor veniti din Romania. E la fel ca si povestea bombei care a explodat la Haincesti provocand inundatii. Cat de ingeniosi pot fi unii si cat de toleranti altii. Oare cat va mai functiona aceasta masinarie comunista de spalare a creierilor?! Si cat timp vor mai crede cetatenii in astfel de stupiditati, ca sa nu zic pe sleau - acestor prostii? Cat va mai fi alimentata aceasta fobie fata de Romania?

Ma cruceam ieri, in cadrul unor discutii cu reprezentantul PCRM si cel al PL care isi dadeau lectii de geografie. Comunistul Sergiu Sarbu a explicat in detalii geografice cum au aparut lupii din Romania in Republica Moldova. Valeriu Munteanu, de la PL a zis ca "lupul ar fi trecut si daca era sarma ghimpata, ca juristi, trebuie sa facem o norma pentru sarma ghimpata".

Iata si explicatia lui Sergiu Sarbu de la PCRM: "Trebuie sa facem o reconstituire a faptei, potrivit Codului de procedura penala, sa vedem daca trece ori nu lupul prin sarma ghimpata. Noi nu avem lupi la frontiera cu Ucraina, pentru ca este stepa, acolo n-avem paduri".

Mai departe e si mai hazliu:

V. Munteanu: Trebuie sa pasaportizam lupii ca sa vedem de unde vin.
S. Sarbu: Au traversat lupii toata tara de la Briceni la Hancesti si oile au fost sfasiate doar la Hancesti? In acei 300 km lupii ce erau flamanzi, n-au mancat nimic absolut, ce spuneti dvs, dle Munteanu?

Intreaga discutie o vedeti aici:

2 comentarii:

Catalina spunea...

Hai frate,că mai iese şi din gura lor câte un porumbel alb,aştea nu mai ştiu cum să-şi facă publicitate,pe bune acuma,teatru made-n Moldova;)))

Florin spunea...

Dar la porumbeii calatori s-au gandit stimabilii? Cine o sa-i verifice daca nu cumva poarta sub aripa mesaje secrete romanesti, cate zile stau in RM si unde, cine plateste pagubele pentru grauntele moldovenesti ingurgitate...
Grea si plina de raspundere e viata de politician, si ce probleme apar domnule, noroc cu asa oameni bine pregatiti si cu idei la toate!:)))))