miercuri, 26 ianuarie 2011

Guvernul iar ne abureste

Preturile au explodat la inceputul acestui an, iar Guvernul in loc sa vina cu solutii concrete, ne da doar explicatii de ce se intampla acest lucru. Domnilor guvernanti, am obosit sa ne tot spuneti ce dezastru ati mostenit de la comunisti, sa ne tot explicati ca nu puteti starpi vechile scheme monopoliste de pe piata. Oamenii vor altceva de la dvs, atunci cand si-au dat votul pentru o alta guvernare. Oamenii vor ca preturile din RM sa nu fie mai mari decat in tarile europene (asa cum este acum). Amintesc aici de salarii, pensii, burse care sunt in continuare mizere. Oamenii vor sa nu fie mintiti si in continuare.

In campanie electorala, toate partidele fluturau triumfalist cu sute de mii de locuri de munca si salarii de sute de euro, ca acum sa ne explice ca toate aceste promisiuni nu pot fi indeplinite deocamdata. Oamenii sunt in drept sa nu-i mai asculte atunci cand guvernantii explica cum se formeaza si cat costa un loc de munca, sa nu se lase prostiti de niste promisiuni desarte.

In timp ce multi cetateni nu au ce pune pe masa copiilor lor si nu au cu ce ii imbraca, apar la televizor demnitari de stat care se ingrasa pe zi ce trece (cica din cauza stresului, pai in acest caz marea majoritate a moldovenilor ar trebui sa aiba kilograme in plus din cauza stresului pe care il genereaza cei de la conducere). Nu cred ca a fost un moment oportun ca premierul sa se afiseze pe la televizor vaicarindu-se ca s-a ingrasat, in timp ce multi alegatori de a-i lui nu au ce manca. Nu cred ca pentru kg in plus pe care le-a adaugat Filat si-au dat votul acesti oameni.

Un comentariu:

Anonim spunea...

100% deacord cu tine!

Tudor