luni, 29 noiembrie 2010

In ce tara traim?!

Rezultatele alegerilor m-au pus serios pe ganduri si ma intreb in ce tara traim. Cum se explica faptul ca 9 ani la rand comunistii sunt pe primul loc in preferintele oamenilor? Chiar si acum cand exista presa libera, cand s-a spus la cate minciuni ordinare au recurs comunistii nu doar in campanie electorala, dar si pe parcursul anilor. Oare au uitat gagauzii ca Voronin i-a numit idioti? Oare nu au inteles suficient de bine oamenii ca in capul liderilor comunisti sunt multe "bombe" cu efect devastator asupra tarii?

Ieri eram mandra de numarul mare de alegatori, de aceasta rata impresionanta de participare, astazi nu stiu... Astazi nu mai sunt mandra. Cum pot sa fiu daca 40% dintre moldoveni inca mai traiesc in epoca comunista si sunt nostalgici dupa URSS.

Cu atata speranta au iesit la vot conationalii nostri care muncesc in strainatate. Mama m-a sunat de dimineata sa-mi spuna ca si-a facut datoria de cetatean al acestei tari si ca la Ambasada R. Moldova din Italia (Roma) au venit foarte multi moldoveni sa voteze. Era atat de entuziasmata, credea atat de mult intr-o schimbare de mentalitate aici, in tara. Iar cand i-am spus care sunt rezultatele, a ramas fara replica si cu un gust amar in suflet. Deceptia celor care muncesc in strainatate este acum foarte mare.

Mai este o doza de speranta, daca voturile care vin din afara vor fi repartizate corect atunci sunt sanse pentru AIE sa formeze o majoritate prin care sa aleaga seful statului.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ma tem ca Auuuuuuu...adica Lupu...sa nu se alipeasca la comunisti...caci daca da...pai ne-am dus de ripa...

Anonim spunea...

1.Minoritatea dicteaza populatiei bastinase.
2.E o palma celor care muncessc in strainatate cu mari sacrificii si cu speranta de a se intoarce acasa intr-un stat de drept

Anonim spunea...

Lenuta, de cat timpa traiesti pe lumea asta ? istori pcrm in tara noastra este de numai 20 ani ?

sa stii ca sunt dezamagit de calitatea articolului. Imbogateste-te cu ceva date, si vezi ca atit din 2001,februarie 25 cat si in parlamentul care a precedat, cel guvernat de ADR, comunistii la fel au fost in topul preferintelor

AssoMoldave spunea...

MOLDOVENII DIN ROMA.

UNITI , CU RABDARE , SUB PLOAEA - 4 ORE IN SIR AU ASTEPTAT CA SA-SI INDEPLINEASCA DATORIA.

AICI FOTO:

http://picasaweb.google.com/assomoldave/Alegeri_2010_ROMA