joi, 15 iulie 2010

Gestul Madalinei m-a socat

O femeie atat de frumoasa, plina de viata si totusi cu un suflet daramat de suferinta, o suferinta pe care nici macar aparitia unui copil nu o poate distruge. Asa arata acum pentru mine Madalina Manole.

Din ceea ce citesc in presa, inteleg ca artista si-a gandit foarte bine sinuciderea. A vrut sa fie de ziua ei, sa vorbeasca lumea despre ea, sa ramana pentru toti Fata cu Parul de Foc.

Nu o condamn, dar nu pot intelege cat de mare a fost suferinta ei (a unei femei implinite, dupa parerea mea).

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mai jos vedeti ce a facut Madalina in ultimele ore de viata:

Madalina Manole s-a sinucis de ziua ei, cand apropiatii se gandeau cum sa o sarbatoreasca si ce tort sa-i cumpere la aniversare. Avea 43 de ani, un baiat de un an si o luna, un sot care o iubea, un album de lansat si concerte de sustinut pana la sfarsitul anului. Povestea Madalinei Manole arata acum precum un puzzle din care piesele esentiale s-au pierdut. Anchetatorii spun ca a mai incercat sa se sinucida si pe 17 iunie, in timp ce unul dintre apropiati vorbeste despre prea mult paracetamol, luat din greseala in timpul unei raceli.

Unii amintesc despre o viata perfecta si despre o femeie ambitioasa, frumoasa si energica. Iar altii spun povestea unei vieti izolate, a unei greutati ce apasa pe sufletul artistei si a renuntarii la prieteni. Gandul.info a reconstituit ultimele 24 de ore din viata artistei.

Marţi, 13 iulie. Artista isi petrece ziua impreuna cu fiul ei, Petru, si soacra sa.

18:00 Sotul Madalinei Manole ajunge la studioul de inregistrari, unde face pregatirile necesare pentru repetitii.

18:30 Madalina Manole pleaca de acasa, dupa ce isi ia ramas bun de la copil si soacra. Este ultima oara cand isi mai vede baietelul.

19:00 Incep repetitiile pentru lansarea albumului "09 Madalina Manole". Impresarul artistei, Florin Apostol, ne-a declarat ca artista a avut repetitie cu bandul, pana spre miezul noptii. "Repetitia era pentru evenimentul de lansare a noului album, la Braila", a spus Apostol. "Eu nu am fost acolo, dar am vorbit cu Puiu, barbatul ei. El canta in trupa cu care repeta Madalina si a zis: "Florine, totul a fost perfect". Nu eram sigur ca se va acomoda cu bandul si aveam pregatita varianta CD-ului. Toate s-au desfasurat in conditii bune. Am si vorbit cu sotul ei sa ii facem astazi o surpriza, sa ii cumparam un tort".

19:06 Apare ultimul interviu acordat de Madalina Manole, inainte de a-si pune capat zilelor. Artista marturiseste, cu o zi inainte de a muri, ca este "o artista implinita, o mama si o femeie fericita". Totodata, subliniaza: "Am fost cea mai fericita mamică de pe pamant in clipa in care mi-am strans puiul in brate". Despre noul album, pe care nu a mai apucat sa il lanseze, Madalina spunea ca "sunt melodii noi, cateva cantate in limba engleza, in care se vor regasi indragostitii. "Viata e frumoasa langa tine", "Marea dragoste", "Sunt indragostita", "Cineva chiar te iubeste" sau "Without You" sunt cateva dintre melodiile pentru indragostiti. Am si o balada, pentru ca n-am cum sa-i uit pe cei care sunt mai putin norocosi in iubire. Balada se numeste "Suflet gol" si cred ca am sa-i cam rascolesc pe cei mai nenorocosi in iubire, nu am ce sa fac", declara pentru AGERPRES Madalina Manole. Mai spune ca, desi albumul era gata, a amanat lansarea lui pentru ca avea de indeplinit cateva vise: "o casuta, un copil si omul care sa-i stea alaturi".

22:00 Se termina repetitiile.

22:30 Cei doi soti merg impreuna la cumparaturi, pentru petrecerea care urma a fi data de ziua artistei.

23:45 Madalina Manole ajunge acasa, impreuna cu sotul ei.

00:00 Sotul o felicita pe artista si ii urează "la multi ani". Totul pare in regula.

01:00 Madalina Manole si sotul ei, Mircea Petru, merg impreuna la culcare, in dormitorul lor de la etajul vilei din Otopeni.

02:00−02:30 Madalina Manole iese din camera. Bea un pahar de pesticid, dupa care se prabuseste pe dusumeaua din holul de la parter. Reuseste sa scrie un mesaj de adio pe propriul telefon mobil.

05:30 Mircea Petru sustine ca s-a trezit la aceasta ora, observand ca sotia sa nu se afla in dormitor. Dupa ce a strigat-o de cateva ori, a incepe sa o caute in vila. Isi gaseste sotia la parter, pe holul de langa baie. E cazuta la podea, in stare de inconstienta.

05:37 Mircea Petru suna la 112, cerand interventia unei echipe de medici.

06:00 La vila artistei soseste prima echipa de medici, care incearca, fara succes, manevrele de resuscitare.

06:15 Echipajul de pe ambulanta constata decesul Madalinei Manole, ca urmare a unui stop cardio-respirator.

06:45 Primele echipe de anchetatori ajung la locuinta artistei. Madalina Manole e gaasita de anchetatori decedata in holul casei sale, imbracata intr-un maiou alb si in pantaloni cafenii. Politisti, procurori si experti de la medicina legala declanseaza cercetarile.

08:00 Politia Ilfov anunta ca nu sunt suspiciuni de crima, corpul artistei nu prezinta urme de violenta.

09:00 Mircea Petru gaseste pe telefonul mobil al artistei un mesaj in care spune membrilor familiei ca ii iubeşte. "Nu mai sunt placuta, nu mai arat bine. Stiu ca ma iubeste multa lume si imi pare rau... Nu ma mai simt frumoasa. Va iubesc pe toti, pe Mircea, pe Petru, pe mama si pe tata." Mesajul era redactat in jurul orei 2:00 si trimis pe acelasi numar al artistei. "Am verificat daca e posibil acest lucru din punct de vedere tehnic si ni s-a confirmat aceasta ipoteza. Probabil ca Madalina Manole a vrut ca acest mesaj sa ajunga la rudele sale dupa moartea sa, pentru ca, daca l-ar fi trimis pe mobilul sotului, acesta s-ar fi putut trezi si salva-o", au declarat surse judiciare.

11:00 Trupul neinsufletit al artistei este scos din casa si transportat la IML, pentru efectuarea necropsiei.

15:30 Anchetatorii anunta ca au gasit in vila o sticla de pesticid, din care se presupune ca Madalina Manole ar fi baut pentru a-si pune capat zilelor.

Sursa: gandul.info

Niciun comentariu: