vineri, 27 noiembrie 2009

Acasa!

In sfarsit acasa!

Am fost externata azi din spitalul "Toma Ciorba", dupa doua zile de nervi, in asteptarea rezultatelor analizelor. Vestea cea buna mi-a dat-o medicul care mi-a spus ca testele sunt negative, asta insemnand ca NU am contractat virusul A(H1N1). Totusi medicul imi spune ca mai bine ma imbolnaveam de acest virus, astfel organismul meu putea sa-si faca imunitate la acest tip de gripa si cel putin un an ma culcam pe-o ureche :)

Sunt lucruri pe care oricum nu le intelg, cum nu inteleg bunaoara de ce mi s-a scris in certificatul medical diagnoza: gripa pandemica?! Asta in timp ce scrie foarte clar ca virusul A(H1N1) nu s-a depistat. Cred acum ca nici medicii nu inteleg prea bine ce trebuie sa faca in aceste situatii dificile pentru tara noastra.

Ma bucur ca am scapat de acel cosmar, dar... ma gandesc la oamenii care urmeaza sa-l infrunte, sa infrunte un sistem al sanatatii imperfect...

4 comentarii:

Eleonora Lisnic spunea...

Mari neajunsuri a scos la iveală această gripă în Ucraina. Este slab sistemul lor de ocrotire a sănătăţii. Acum, Iuşcenco a propus să treacă şi ei la medicina prin asigurare.
Sănătate, Elena!

Eleonora Lisnic spunea...

Ai avut o viroză, gripă sezonieră sau o simplă răceală?
Ce ai înţeles, totuşi?

Elena Robu-Popa spunea...

Pana la urma nu am inteles ce am avut, iar pe certificatul medical mi-au scris gripa pandemica, desi e clar ca nu am avut asa ceva. A fost probabil o simpla raceala.

fosta colega spunea...

Ma bucur ca esti bine si ca pentru tine cosmarul numit spital - a trecut... Sanatate multa.