miercuri, 5 august 2009

Greceanâi, enervată de întrebarea despre viitorul lui Veaceslav Iordan

După ce au aprobat aproape 30 de chestiuni incluse pe ordinea de zi în mai puţin de o oră, aproape cu viteza sunetului, câţiva membri ai cabinetului de ministri au discutat cu uşile închise şi subiecte secrete, lucru care de altfel se întâmplă la fiecare şedinţă de Guvern.

Apoi Zinaida Greceanâi, înconjurată de jurnalişti, s-a văzut nevoită să răspundă şi la câteva întrebări ale presei. Premierul a declarat că Executivul nu are restanţe la plata salariilor şi a pensiilor, chiar dacă angajaţii Institutului de economie din cadrul AŞM nu şi-un mai văzut salariile de două luni. “Nu cunosc despre aşa ceva, dar ne clarificăm”, a răspuns premierul.

Zinaida Greceanâi s-a enervat însă fiind întrebată dacă va fi demis Veaceslav Iordan, funcţionarul care a fost filmat făcând sex cu două tinere. “Eu am răspuns odată la această întrebare. Subiectul nu ţine de şedinţa de astăzi a Guvernului”, a declarat răspicat Greceanâi, care a anunţat că aici se încheie runda întrebărilor.

Anterior, Greceanâi, referindu-se la acelaşi subiect, a cerut jurnaliştilor să nu se implice în viaţa privată a oamenilor, în timp ce vicepremierul Iurie Roşca a sugerat că Veaceslav Iordan ar trebui demis pentru comportamentul lui.

Un comentariu:

Adrian spunea...

Elena, e limpede ca buna ziua ca e enervata...paraseste scena politica...ramane in istorie drept o Zina care a bagat frica in copii cu declaratii specifice unui terorist...demascat in cazul ei ...

ce sa mai ... aseara, plimbadu-ma cu bicicleta in drum spre Bacioi, l-am zarit pe Mark Tcaciuk facand ore de soferie la volanul unei masini de culoare rosie cu inscriptie Moldova-Film.
M-am oprit si l-am privit pur si simplu cum incerca sa porneasca masina, a facut-o cu mare greutate, sa stiti . Daca aveti ocazia intrebati-l , o sa va confirme. Imi pare rau ca nu am avut cu mine aparatul foto sau macar telefonul. Dar va asigur ca a fost el. E un subiect interesant...la varsta lui sa nu poti conduce o masina, in acelasi timp sa te dai mare in parcare...nasol...