marți, 24 februarie 2009

Serafica fara frica

Iata un joc care face ravagii pe NET incepind de ieri!!! Si iata cum Alianta Moldova Noastra a inceput batalia pe Internet.

“Serafica fara frica” il are drept protagonist principal pe liderul AMN. Serafim Urechean lupta atit de "nostim" cu Iurii Ivanovici, Vladimir Nicolaevici, ba chiar si cu Ostapciuc, Gurbulea sau Tarlev.

Jocul poate fi accesat pe blogul personal al presedintelui AMN: urechean.md

3 comentarii:

Anonim spunea...

domnul Urecheanu se vede ca incearca sa isi varse amarul prin toate modalitatile!! multe succese lui .Daca vor castiga partidele de dreapta dupa parerea mea ar merita un loc in parlament. In acest caz sunt curios daca D-ul Voronin va avea aceasi pensie ca bunicii mele la varsta de 84ani de 350lei

Anonim spunea...

Eu am sa mor de ras daca bunica lui Fiodor si nu doar, vor primi pensii si mai mici in caz ca vor castiga partidele de dreapta ...
Chiar mii groaza sa ma gindesc la asa ceva

Unknown spunea...

Puteau, in principiu sa faca eroul principal mai puternic. Prea realist jocul : )

Multa lume cu care am vorbit a apreciat jocul ca o „miscare” reusita sau cel putin originala.

Totodata, ideea nu este noua. Basescu inca in 2004, a lansat un joc „Basescu la Tinta” in care acesta putea intepat cu darts.
In 2007, cind Parlamentul Romaniei a decis suspendarea lui, acesta a lansat „Basescu la tinta 2”, in care jucatorii incearca sa ii astupe gura cu un plasture.