vineri, 15 octombrie 2010

Scorpions a vorbit in romana la Chisinau

A meritat ieri sa astept aproape doua ore aparitia legendarilor Scorpions. Prea multe sunt de spus si de scris... Eu vreau doar sa remarc faptul ca Scorpions si-a salutat miile de fani din Moldova in limba romana. "Buna seara, Moldova" - au fost primele cuvinte rostite de pe scena. A urmat apoi "Bine v-am gasit", "Multumesc" si tricolorul la gatul solistului. A fost uimitor!

Si tot atunci ma intrebam cati artisti din Rusia si-au salutat fanii din Moldova in limba romana? Ma tem ca niciunul.

Iata adevaratul respect pe care poti sa-l demonstrezi unei natiuni, iar Scorpions a demonstrat acest respect! Pentru asta si pentru multe altele au primit un mare MULTUMESC din partea noastra!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa stii ca ai dreptate!!! Ne au dat de inteles nemtii ca au respect fata de noi. Din pacate majoritatea concetatenlor nostri nu stiu a se respecta si tot stau cu fata spre est. O natiune de sclavi care respecta pe cei care ii bat mai tare. Si chiar daca vine cine va din vest cu mana deschisa ai nostrii chiar cred ca in alta mana din spate este o bata, au bagat bine PROPAGANDA SOVIETCA FRICA in oameni. Sa vezi cum o sa voteze mazohistii nostrii cu komi...