miercuri, 24 martie 2010

Monumentul Libertatii

Aflu astazi ca unui grup de savanti din cadrul Academiei de Stiinte nu-i place cum va arata Monumentul Libertatii la Chisinau? Ca sunt bare metalice verticale care chipurile nu ar insemna nimic, ca crucea pe care o formeaza aceste placi metalice se vede doar de sus, adica din avion.

Dar culmea, savantii au temeri ca in lipsa unor vicee in preajma, oamenii si-ar putea face necesitatile fiziologice chiar in interiorul acestui monument. Asta mi se pare chiar dezgustator. Oare chiar nu mai au ce face "savantii" nostri, incat sa lanseze niste ipoteze atat de ridicole???

De fapt, adevaratul motiv al acestui grup de savanti este sa impiedice prin orice cai inaltarea Monumentului Libertatii la Chisinau si mai ales in fata Parlamentului.

Merita sau nu tinerii care au iesit in PMAN la 7 aprilie sa aiba un monument al lor, un monument al Libertatii? Merita oare R. Moldova sa aiba un Monument al Libertatii? Personal consider ca da! Inca mai datoram mult generatiei 7 aprilie, dar mai ales politicienii de oricare culoare ar fi, care inca nu au inteles cat de mult a insemnat 7 aprilie pentru aceasta natiune, pentru aceasta tara.

Un comentariu:

patrunjel spunea...

la aspect esti clar peste m.r.
adica mai frumoasa si mai inzestrata

ramane acum sa progresezi pe plan intelectual si categoric sa nu regresezi pe plan aspectual

apropo nu ar fi nici bine sa stagnezi pe plan aspectual