duminică, 27 decembrie 2009

Zilele numarate ale NIT-ului?

NIT exagerează atunci când dă o conotaţie politică expirării contractului de arendă a spaţiului închiriat de postul TV respectiv. Aceasta este atitudinea Guvernului R. Moldova faţă de modul în care postul de televiziune NIT şi anumite forţe politice prezintă situaţia creată, ca urmare a expirării contractului de arendă dintre Direcţia Generală Clădiri a Cancelariei de Stat şi întreprinderea mixtă „Noile Idei Televizate” (NIT).

Potrivit informaţiei plasate pe site-ul oficial al Guvernului RM, “contractul de închiriere expiră la 31 decembrie 2009, iar direcţia Generală Clădiri nu a prelungit contractul cu NIT-ul, motivând acest lucru cu necesitatea spaţiilor pentru amplasarea structurilor administraţiei publice centrale. În context, Direcţia Generală Clădiri a Cancelariei de Stat a informat postul TV NIT că urmează să elibereze încăperile arendate, conform prevederilor contractului”.

În context, Guvernul şi exprimat regretul vis-à-vis de faptul că “o simplă relaţie contractuală a fost transformată absolut nejustificat într-o situaţie cu conotaţie politică”.

Sursa: jurnal.md

Niciun comentariu: