sâmbătă, 7 august 2010

Legea Atractiei

Totul in aceasta lume actioneaza in baza unei legi care se cheama Legea Atractiei. Acesta este marele secret al Universului. Este ideea filmului The Secret care descrie modalitățile prin care omul poate obține succesul în diverse domenii. Dupa ce urmaresti acest film documentar incepi sa intelegi cat de cat cum functioneaza lucrurile in viata.

Asadar, gandurile noastre sunt cele care ne fac viata. Daca ne gandim la bine, fericire, bunastare, atunci cu siguranta asta vom avea si in viata noastra. Dar nu e suficient sa te gandesti o singura data la asta. E nevoie ca acest exercitiu al gandurilor pozitive sa fie facut in fiecare ora sau de cate ori mintea noastra este dominata de lucruri mai putin placute (nu vreau sa scriu despre asta, pentru ca asa cum binele atrage binele, asa si raul atrage raul). Legea Atractiei functioneaza atat in sens pozitiv, cat si in cel negativ. Depinde doar de noi ce alegem si cum alegem sa traim.

Pana acum nu m-am gandit la asta (pana nu am vazut filmul The secret), dar in urma cu vreo 5-7 ani am facut o lista cu ce as dori sa am in viata. Toate lucrurile, fara exceptie, s-au realizat! (indiferent cat de realizabile sau nu au fost dorintele mele).

Deci, totul in lumea asta se atrage. Suntem miliarde de magneti. In dependenta de gandurile noastre, atragem cutare sau cutare eveniment, cutare sau cutare lucru.

Iar vorba ca banii atrag bani, iar fericirea atrage fericirea este cat se poate de reala! Trebuie doar sa ne gandim la asta si sa credem cu adevarat, iar legea atractiei va functiona si in cazul nostru!

3 comentarii:

victor ciobanu spunea...

Pozitivă expunere a propriilor trăiri in urma unei simple vizionari.
Si asta doar in urma unui singur film.
Darmite după mai multe filme :D

Fiţi cu ochii pe cinematografia contemporană, cu alte cuvinte ;)

Anonim spunea...

Elena, poate totusi ... in functie de gandurile noastre si nu in dependenta?

Anonim spunea...

Lenuta,
V-am vazut ieri la TV.
Ati slabit si aratati extraordinar.
Felicitari. Classy
Parul e bine dar stylistul ar putea sa lucreze mai mult.
In rest,
succese si dragoste